bouwerskontakt

vereniging voor bouw en onderzoek van muziekinstrumenten

cursusprogramma instrumentenbouw

In de cursusbeschrijving is informatie over de inhoud van de verschillende cursussen te vinden. De cursusdata, de kosten van deelname, waar de cursus wordt gehouden en het inschrijfformulier vind je daar ook.
De WEBINARS instrumentenbouw vind je in de agenda.

In het seizoen 2020-2021 beginnen de volgende cursussen:

Bouwerskontakt organiseert in het seizoen 2020/2021 weer een aantal cursussen op het gebied van muziekinstrumentenbouw. Onder deskundige leiding kan worden gewerkt aan het maken van een kist- of huisorgel, houtblaasinstrumenten als een blokfluit of traverso, een klein draaiorgel, strijkinstrumenten (van klein violen tot cello of viola da gamba) en diverse types akoestische gitaren.

De locatie waar de cursussen worden gegeven vind je bij de cursusbeschrijving. De meeste cursussen worden gegeven in de nieuwe werkplaats in Ede. Adres en routebeschrijving van de werkplaats vind je op de werkplaatspagina

Als je een instrument wilt bouwen naar eigen inzicht of wanneer je speciale wensen hebt, kun je ook bij Bouwerskontakt terecht. Neem contact op met de contactpersoon van de betreffende bouwgroep.

bouwers
instrumentenbouwers aan het werk