bouwerskontakt

vereniging voor bouw en onderzoek van muziekinstrumenten

werkplaats instrumentenbouw

Cursussen, workshops, contactdagen en terugkomdagen worden op zaterdagen gehouden in de werkplaats. Bij meerdere activiteiten op dezelfde datum kan het echter voorkomen dat wordt uitgeweken naar een ander adres. Kijk op de agendapagina of neem contact op met de contactpersoon van de betreffende bouwgroep.

Naast werkplekken en houtbewerkingsmachines is ook het documentatiecentrum in de werkplaats ondergebracht. De werkplaats wordt gedeeld met Houtwerk Ede.

Het adres van de werkplaats is Hoorn 19, 6713 KR Ede. Er is parkeerruimte voor het gebouw en in de straten in de buurt. Parkeren naast het gebouw is niet toegestaan.
Met het openbaar vervoer is Hoorn 19 minder goed te bereiken, de dichtstbijzijnde bus- haltes liggen op resp. 8 minuten (Koekeltse Boslaan, Syntus stadsbus lijn 2), 13 minuten (Pascalstraat, Syntus lijn 85) of 14 minuten (Ganzeweide, Syntus stadsbus lijn 5) loopafstand. Te voet is de afstand tot het station Ede- Wageningen 1800 meter, 20 minuten stevig doorstappen. Alternatief: de OV-fiets vanaf het station.

Houd de berichtgeving over de locaties van de verschillende activiteiten in de gaten. Voorkom dat je voor een verkeerde of dichte deur komt te staan!

Vanwege de corona-pandemie gelden er nog steeds diverse beperkingen en kunnen we als Bouwerskontakt de werkplaats in Ede voorlopig niet gebruiken voor het houden van cursussen en de contactdagen van de bouwgroepen. Voor vragen over afgebroken cursussen, bijvoorbeeld over het thuis afbouwen van instrumenten, kunt u het beste contact opnemen met de cursusleider(s). Zodra het de cursussen weer hervat kunnen worden, zullen wij alle deelnemers die zich hadden ingeschreven daarover informeren. Volg verder de berichten op deze pagina.

werkplaats
werkplaats
werkplaats
werkplaats